/    /  Nieuwjaarsparty De Hoeve

Nieuwjaarsparty De Hoeve

Nieuwjaarsparty Sint Isidorushoeve is een jaarlijks terugkerend evenement tijdens de jaarwisseling. Vanaf 01:00 tot 06:00 uur kunnen bezoekers er terecht voor het eerste feestje van het jaar. De organisatie van Nieuwjaarsparty Sint Isidorushoeve bestaat uit twee vriendengroepen uit Sint Isidorushoeve. Alle leden van de organisatie zijn tussen de 20 en 25 jaar oud.

Het idee om een Nieuwjaarsparty te organiseren ontstond doordat er geen feest meer werd gegeven in Sint Isidorushoeve. De edities van 2014 tot en met 2016 werden op kleine schaal georganiseerd. 2017 was de eerste editie met vergunning, die bezocht werd door ongeveer 800 personen. Het feest was ruim van tevoren uitverkocht, en daarom is besloten om de capaciteit van het feest te verhogen. In 2018 bezochten zo’n 1500 bezoekers het feest.

Het feest zonder winstoogmerk wordt gesponsord door financiële en materiële bijdrages van ongeveer 70 bedrijven uit Sint Isidorushoeve en omstreken. Zonder hen is het haast onmogelijk voor de organisatie om het feest te kunnen organiseren. De organisatie is deze bedrijven dan ook zeer dankbaar.

Wilt u wijzigingen doorgevoerd zien aan een van de pagina’s? Neem dan hier contact op!